GeoRailManager

GeoRailmanager is meer dan een flexibel fleet management systeem! Het is een innovatief open platform ontwikkeld rondom live plaatsbepaling en bedoeld als management informatie tool.

GeoRailmanager is modulair opgebouwd systeem dat wij voor u volledig kunnen integreren in uw bedrijfsprocessen. Hierbij is ketendenken een belangrijk uitgangspunt en bestaat “one stop shopping” tot de mogelijkheden om u zo veel mogelijk te ontlasten.

Locatie-informatie en eventueel klantspecifieke externe parameters worden door trace modules continue verzameld en doorgegeven aan een server. De verzamelde informatie is op klant specificatie om te vormen tot rapportages, analyses en stuurinformatie voor zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Samen met u als klant vormen wij de parameterdata om tot relevante informatie met een grote added-value voor uw bedrijfsvoering of die van uw klanten.

GeoRailManager GPS/UMTS modules variëren van standaard fabrieksproducten tot en met maatwerk producten, specifiek afgestemd op de behoeften, eisen en wensen van de klant. Veel modules hebben de mogelijkheid om één of meerdere externe signalen te verwerken, waardoor niet alleen locatie gegevens maar ook klantspecifieke aanvullende parameters kunnen worden verzameld en omgevormd tot stuurinformatie.

Door inzichtelijke managementinformatie bespaart u kostbare tijd & geld en worden logistieke knelpunten zichtbaar. U krijgt direct grip op processen die zich tot voor kort mogelijk veelal buiten uw gezichtsveld afspeelden. Online visualisatie via het GeoRailManager portaal biedt real time Track&Trace informatie en geschiedenis opties van objecten, voertuigen, personen en parameters.

Alle ruwe en tot informatie omgevormde Track&Trace data is op vele manieren te ontsluiten. Hiervoor is onder andere een XML-link protocol beschikbaar.

Voordelen:

  • Real time locatiesbepaling van objecten, voertuigen en personeel;
  • Geschiedenis opvraagbaar binnen internet portaal
  • Custom made report generator tool
  • Mogelijkheid tot instellen van geofence en alarmmeldingen
  • objectieve stuurinformatie over rijtijden, -snelheden en routes;
  • Uitbreidbaar met loneworkerfunctionaliteit

GeoRailManager portaal (general view)

geo

GeoRailManager portaal (dashboard view)

geo

Geschiedenis in het portaal (kaartview)

geo

Geschiedenis in het portaal (satellietview)

Voorbeelden van toepasbare object trackers

object

geo

Voorbeelden van toepasbare people trackers

people

 

geo